15 Mayıs 2012 Salı

Kurs ve Buluşma Duyuruları


Etkinlik Posteri: Cem Dinlenmiş

Bu yaz Türkiye'nin çeşitli yerlerinde bir çok kurs ve buluşma gerçekleşiyor. 



Permakültür Giriş Kursu, 19-20 Mayıs, Antalya: Hira Doğrul

Permakültür Tasarım Kursu:
Mustafa F. Bakır ve Rhamis Kent eğitmenliğinde düzenlenen 72 saatlik tasarım kursu, 30 Haziran - 12 Temmuz tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek.
Ayrıntılı Bilgi için: http://www.rpc2012.com/pdc/

Akdeniz Bölgesel Permakültür Konferansı:
Türkiye Permakültür Enstitüsü tarafından 14 Temmuz'da İstanbul'da gerçekleşecek bu etkinlikte, Akdeniz, Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkaslar'dan gelecek bir çok insan ile tanışmak için güzel bir fırsat.
Ayrıntılı bilgi için: http://www.rpc2012.com/konferans/

Akdeniz Bölgesel Permakültür Buluşması:
Kaçırdığımıza çok üzüldüğümüz bu buluşma, 17-21 Temmuz'da Marmariç'te (İzmir) düzenleniyor. Katılmak için tasarım sertifikası sahibi olmak gerekiyor. Uluslararası eğitmen ve uzmanlarla tanışıp konu ile ilgili derinleşmek isteyenlerin kaçırmaması gereken, çok heyecan verici bir etkinlik.
Ayrıntılı Bilgi için: http://www.rpc2012.com/bulusma/

Türkiye Permakültür Enstitüsü'nün organize ettiği bu etkinliklerde gönüllü olmak isterseniz:

Bizim konu ile ilgili ilk hocalarımızdan Emet Değirmenci de bu yaz iki etkinlikte eğitmenlik yapıyor.
İstanbul'da 8-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek bu etkinlikte, ekolojik restorasyondan kent bahçeciliğine, bir çok konuda pratik uygulamalarda bulunmanız veya uygulayan insanlar ile tanışmanız mümkün. Emet'ten, özellikle kentsel dönüşüm ve şehirde uygulayabileceklerimiz ile ilgili çok şey öğrenmiştik biz. İstanbul'daki permablitz öncüsü Deniz Üçok Arman'ın da konuşmacı olacağı bu kursta, şehirdeki permakültür uygulamaları hakkında çok şey öğrenebilirsiniz. Tavsiye edilir. :)

Emet Değirmenci'nin pratik olarak yapabileceklerimiz, ve yerel üretmek - tüketmek adına düzenlenen bu kurs, Pastoral Vadi Fethiye'de 21-28 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder